Samo na Areni Fight: MMA spektakl u Bahreinu, a tu je i jedan Srbin

25.03.2021

13:26

0

Večeras nas očekuju spektakularne borbe…

Samo na Areni Fight: MMA spektakl u Bahreinu, a tu je i jedan Srbin
Copyright Promo/Arena sport

Uživajte uz vrhunske MMA borce na kanalu Arena Fight.

Na specijalizovanom kanalu za borilačke veštine večeras od 20 časova Arena Fight prenosi treći od četiri BRAVE 49 iventa. Super fajt definitivno osvaja svet. Predstojeći događaj okupiće sjajne borce koji će se takmičiti u mešovitim borilačkim veštinama u Ford Arad areni Kraljevine Bahrein.

Među njima će biti i srpski borac Miro Jurković, koji će u srednjoj kategoriji ukrstiti pesnice sa Ikramom Aliskerovim iz Rusije.

Promo/Arena sport

U borbi večeri sastaće se Brazilac Luan Santjago, bivši svetski prvak u lakoj kategoriji, i neporaženi borac iz Francuske Beno Sen Deni, poznatijim kao “Bogom rata”.

U jednoj od borbi koje su navijači najviše očekivali, Kolumbijac Dumar Roa i Brazilac Žabriel “Fli” konačno će odmeriti snage, nakon što je njihova borba otkazana pošto je utvrđeno da je “Fli” pozitivan na kovid 19.

Pročitajte još

U Bahreinu će nastupiti borci iz 19 zemalja: Brazila, Francuske, SAD, Irske, Kolumbije, Rusije, Srbije, Engleske, Palestine, Letonije, Albanije, Italije, Južne Afrike, Austrije, Ukrajine, takozvanog Kosova, Jordana, Severne Irske i Bahreina.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Arena sport

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike