Šampion sklapa kockice: Još potpisa u Vojvodini

28.04.2021

14:33 >> 14:34

0

Autor: M. R.

Posle Simića, ugovor je produžio i Luka Čubrilo, a stiže i njegov brat

Šampion sklapa kockice: Još potpisa u Vojvodini
Copyright MN Press

Nema mnogo vremena za predah u taboru šampiona. Odbojkaši Vojvodine koji nisu u reprezentaciji Srbiji, nastavili su posle kratkog odmora sa treninzima u Novom Sadu, a Uprava kluba se trenutno bavi sklapanjem kockica za narednu sezonu. Nedavno je ugovor produžio kapiten Stevan Simić, a ubrzo zatim je isto učinio i iskusni dizač Luka Čubrilo.

Pročitajte još

Na upražnjeno mesto srednjeg blokera stigao je Lukin brat – Nemanja Čubrilo, još jedan izdanak Vošine škole. Nemanja je u minulim sezonama igrao u Francuskoj, Rumuniji, Nišu, na pola sezone u Novom Sadu, pa opet u Rumuniji. Braća Čubrilo ugovor su potpisala na godinu dana.

Vojvodina će kao po tradiciji nastaviti da bude usmerena pre svega na svoju školu i mlade igrače. Šansu u prvom timu dobiće Nikola Vujović, koji igra na poziciji primača servisa. Rođen je 2000, iz Kleka je pre nekoliko godina stigao u Vojvodinu, prošao njene mlađe selekcije, a bio je na pozajmici u Novom Sadu. Ugovor je potpisao na četiri godine.

– Drago mi je što je Luka Čubrilo odlučio da ostane. Njegovo iskustvo puno će nam značiti. Takođe, dolazak, odnosno povratak Nemanje Čubrila u njegovu Vojvodinu, podudara se sa našim željama, da mladima budu priključeni iskusni igrači, koji su ponikli i stasali u ovom klubu, vole Vošu i dobru poznaju sistem i ambicije. Nikola Vujović zaslužio je šansu, a na njemu je sada da radi, da napreduje, da se bori za svoje mesto – istakao je šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike