Sportski savez Beograda izabrao najbolje u 2020. godini

29.12.2020

18:45

0

Predsednik Dragan Tomašević dodelio priznanja

Sportski savez Beograda izabrao najbolje u 2020. godini
Copyright Promo/Facebook/Sportski Savez Beograda

Najbolji sportisti u izboru Sportskog saveza Beograda za 2020. godinu su Nemanja Majdov (džudo, olimpijski sport), Andrea Arsović (streljaštvo, olimpijski sport), Andrea Stojadinov (džudo, olimpijski sport) i Željko Ćirković (košarka u kolicima, sport osoba sa invaliditetom). Njima je priznanja dodelio predsednik SSB Dragan Tomašević.

Pročitajte još

– Uprkos velikim izazovima i problemima koje je izazvala epidemija korona virusa, ova godina je bila veoma uspešna za Sportski savez Beograda – rekao je Tomašević. – Srpski sport, a posebno sport u Beogradu je opstao. Nije bilo lako, ali uspeli smo da prevaziđemo sve to. Ovu godinu završavamo dodelom prestižnih priznanja i želimo da ovoj manifestaciji i nagradama damo još veću vrednost u godinama koje su pred nama. Organizacija na čijem sam čelu je postigla zavidne rezultate, pre svega na polju realizacije svojih redovnih aktivnosti, ali i kapitalnog dela, monografije beogradskog sporta. Nakon početka promocije monografije, reakcija sportske javnosti bila je i više nego pozitivna, na šta smo veoma ponosni. Sport je, ne samo srpski nego i beogradski brend. U ovom gradu je stvarano mnogo šampiona, održan je veliki broj svetskih i evropskih takmičenja, a nadamo se da će godine koje dolaze biti još srećnije i uspešnije za sport u Beogradu.

Najbolji teritorijalni savez je Sportski savez Grocke, Rvački savez Beograda proglašen je za najbolji gradski granski savez, a Sportsko društvo Radnički za najbolju sportski organizaciju u 2020. godini. Nagrada za životno delo pripala je Danetu Korici, sportski stručnjak godine je Ljubiša Majdov, sportski funkcioner Ivan Đorđević, a novinar godine Dražen Ostojić iz Srpskog telegrafa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike