Drama srpskih olimpijaca: Ja u izolaciji u Tokiju, a supruga u bolnici u Beogradu

20.07.2021

07:24 >> 07:35

0

Igre u Tokiju počinju u petak

Drama srpskih olimpijaca: Ja u izolaciji u Tokiju, a supruga u bolnici u Beogradu
Copyright Sonja i Miloš Vasić, Printscreen/Twitter/vaskelaa

Olimpijske igre u Tokiju počeće u petak, a bračni par Vasić imao je priličnih problema uoči najveće svetske sportske smotre. Veslač Miloš i košarkašica Sonja bili su pozitivni na korona virus.

Sonja je na Instagramu objasnila šta se sve dešavalo, a slično je uradio i Miloš.

– Predugačkih 12 dana “u putu” do Tokija ali konačno stvari dolaze na planirano mesto. Veliki udarac pri sletanju 3. jula, moj test za koronu je bio pozitivan i završio sam u izolaciji 12 dana. Ogroman korak unazad za mene,moj tim (isto zatvoren na 14 dana), porodicu i ljude koji nas podržavaju.

Da sve bude još gore,u isto vreme je i moja supuruga, pozitivna u Srbiji.

Ja u izolaciji u Tokiju, a ona u bolnici u Beogradu… Ali eto, ne može se sve u životu kontrolisati.

 

Toliko uloženog truda i rada, prevaziđenih prepreka, izvojenih pobeda, ispoštovanih protokola (vakcinisali se), ali na poslednjem koraku nas je dočekao neprijatelj veći od nas. Najbitnija stvar u tim danima bila je da smo mi pre svega zdravi i da sve prođe bez komplikacija.

Nisam imao simptome, jedan dan temperaturu i to je sve što me je zadesilo. Osećam se dobro, dobio sam dozvolu posle obavljenih svih medicinskih pregleda i dobrih rezultata.

Vratio sam se u trening odmah po izlasku iz karantina i pokušavamo da iskoristimo malo preostalog vremena da što bolje nastupimo na trkama. Veliko hvala Olimpijskom komitetu Srbije i ambasadi Srbije u Japanu za svu pomoć i podršku, mojoj porodici koja nije danima spavala, razmišljajući kako će sve da se završi i naravno svim ostalim ljudima koji su uvek uz nas i podržavaju nas.

Srbija do Tokija – napisao je Vasić.
Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike