Nemile scene i nokaut na terenu u Bujanovcu! Pretučen član gostujućeg kluba, igraču rascepana usna!

04.04.2024

12:06

0

Autor: A. S.

Strašno

Nemile scene i nokaut na terenu u Bujanovcu! Pretučen član gostujućeg kluba, igraču rascepana usna!
Rukometaši Aleksinca - Copyright facebook/muški rukometni klub Aleksinac

Za rukomet važi da je jedan od grubljih sportova, ako ne i najgrublji, pa snimci prekršaja koji se pojave sa ovih terena ne mogu se tek tako meriti i upoređivati.

Ali, pored običnih faulova, koji su često i na ivici nečeg ozbiljnijeg, neretko dođe i do tuče, koja ume biti nezgodna. Tako je do skandala došlo na meču Prve lige Istok u Bujanovcu, gde je domaća Heba dočekala ekipu Aleksinca, a Bujanovčani su slavili sa 27:25. Međutim, o rezultatu niko nije govorio.

Naime, još u toku utakmice strasti su bile uzavrele, pa je došlo i do jednog malo jačeg prekršaja.

Gostujući igrač je nokautiran, a po okončanju meča je, kako prenosi Alpress pretučen i jedan član uprave kluba, pa je zbog povreda završio u bolnici.

U petom minutu naš igrač je dobio klasičan nokaut laktom, bez duela, iz čista mira rascepana su mu i usta i nos. Igrač je dobio samo dva minuta isključenja, a za takav start se dobija, ne crveni, nego plavi karton i suspenzija. Da je tako urađeno pitanje je šta bi dalje bilo, ali je sigurno da bi utakmica bila mnogo mirnija. I kasnije je bilo duela, i svega i svačega… − rekao je nakon meča trener Aleksinčana Vladan Stošić i dodao:

Kulminacija se desila na kraju utakmice kada su njih desetak, među njima je bilo igrača i publike, prebili člana našeg Upravnog odbora. Čovek je završio najpre u Hitnoj pomoći u Bujanovcu, pa je onda prebačen u Vranje. Ako ekipe koje mole i sudije i samu Ligu za zaštitu i ne dobiju je, a ja sam to učinio, stvarno ne vidim svrhu bavljenja sportom i učešća u takmičenjima – zaključio je trener, prenosi Alpress.

Još uvek se čeka na oglašavanje nadležnih i disciplinskih organa.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike