Nova sportska drama: Legendarna rukometašica i žena bivšeg fudbalera Zvezde završila u bolnici!

07.03.2024

17:57

0

Autor: A. Š.

Katrin Lunde pozlilo tokom meča kada se u jednom trenutku uhvatila za stativu i sela na parket

Nova sportska drama: Legendarna rukometašica i žena bivšeg fudbalera Zvezde završila u bolnici!
Katrin Lunde - Copyright Profimedia/Petter Arvidson / BILDBYRĹN

Legendarna norveška rukometašica Katrin Lunde prošla je kroz malu dramu pošto joj je pozliko tokom utakmice njenog Vajpersa iz Kristijanstanda protiv Romarike Ravensa.

Naime, jedan od najboljih golmana svih vremena u jednom trenutku meča samo uhvatila za stativu i sela na parket. Odmah je dobila prvu pomoć posle čega je odvedena u bolnicu na dodatna ispitivanja, koja su zasad ohrabrujuća.

Sjajna Norvežanka i supruga nekadašnjeg veziste Crvene zvezde, a danas trenera niškog Radničkog Nikole Trajkovića, ljudima iz kluba je rekla da se oseća dobro i da se najverovatnije radi samo o padu krvnog pritiska.

Urađeni su testovi da se proveri da nije ništa drugo do pad krvnog pritiska. Nema naznaka nečeg ozbiljnog i svi dosadašnji testovi su pozitivni. Očekuje se da će Katrin za kratko vreme doći kući – rekao je funkcioner Morten Jorgensen za TV2.

Lunde će uskoro proslaviti 44. rođendan i u bogatoj karijeri ima čak 63 medalje iz klupske i reprezentativne karijere, među kojima su šest evropskih zlata, dva olimpijska i dva svetska sa Norveškom, uz čak sedam Ligi šampiona.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike