Tragedija za srpski sport! Preminuo dugogodišnji reprezentativac!

24.01.2024

12:18

0

Autor: A. S.

Ovu utakmicu nije uspeo da dobije

Tragedija za srpski sport! Preminuo dugogodišnji reprezentativac!
Miloš Erac - Copyright Facebook_Kraljevo Royal Crowns - Краљевске круне

Tragične vesti nisu zaobišle Srbiju ni danas, preminuo je dugogodišnji reprezentativac američkog fudbala Miloš Erac!

Jedan od pionira američkog fudbala u Srbiji, umro je nakon duže bolesti, a tragične vesti obelodanio je njegov nekadašnji klub - Kraljevo Rojal Kraunsa.

 

 

- Sa tugom u srcu KAF Kraljevo Rojal Krauns obaveštava da je nakon duže bolesti preminuo Miloš Erac, igrač Kraljevo Rojal Kraunsa i reprezentacije Srbije, jedan od najboljih američkih fudbalera na poziciji defanzivnog linijaša. Miloš Erac je bio pionir američkog fudbala, koji je pre dvadeset godina sa svojim Kraljevskim Krunama ustanovio ovaj sport u Kraljevu. Ostaće upamćen u Kraljevu i Srbiji kao gromada od čoveka, mekog i velikog srca i širokog osmeha, dobričina van terena i brz i snažan oklopnik na terenu. Neka ti Šomi, Gospod Bog podari Rajsko naselje, sigurno od tebe oduvek zasluženo. Tvoje Kraljevske Krune - navodi se u poruci kluba.

I Srpska asocijacija američkog fudbala oprostila se od nekadašnjeg reprezentativca.

- Miloš Erac, nekadašnji igrač KAF Kraljevo Rojanl Krauns i reprezentacije Srbije preminuo je nakon duže bolesti. Miloš je bio pionir američkog fudbala, koji je pre dvadeset godina sa svojim Kraljevskim Krunama ustanovio ovaj sport u Kraljevu. Ostaće upamćen u Kraljevu i Srbiji kao gromada od čoveka, mekog i velikog srca i širokog osmeha, dobričina van terena i brz i snažan oklopnik na terenu. Srpska asocijacija američkog fudbala ovom prilikom izjavljuje duboko saučešće porodici Miloša Erca, njegovim prijateljima i klubu američkog fudbala Kraljevo Rojal Krauns - navodi se u saopštenju. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike