Najlepša svetska odbojkašica šokirala priznanjem: Skidam se za Onlifens i zarađujem milione! (FOTO)

23.12.2023

22:36

0

Autor: A. Š.

Brazilska lepotica otkrila je da od golišavog sadržaja na društvenim mrežama zarađuje 50 puta više nego od odbojke

Najlepša svetska odbojkašica šokirala priznanjem: Skidam se za Onlifens i zarađujem milione! (FOTO)
Kej Alveš - Copyright Printscreen/Instagram/keyalves

Nije više iznenađenje kada svetske sportistkinje odluče da dodatnu zaradu ostvaruju preko sadržaja za odrasle, mada se kod većine sportskih fanova još javlja doza čuđenja zbog takvog koraka.

Ono što je zajedničko za svaki slučaj jeste enormna zarada. Neuporedivo veća nego što to bilo koja sportistkinja može da ostvari za svoju čitavu karijeru. A nezvanično najlepša odbojkašica sveta Kej Alveš otkrila je da na Onlifens profilu zarađuje 50 puta više nego od prebacivanja lopte preko mreže.

- Počinjem treću sezonu u seniorskoj ekipi i smatram se profesionalcem. Ali i stvari izvan terena su se počele razvijati, pa sam tome počela posvećivati više vremena i pažnje. Ja sam odbojkašica, model i influenserka. Vodim i vlastiti posao. Na online platformama zarađujem 50 puta više nego igrajući odbojku – otkrila je jednom Kej u razgovoru za „O Globo“.

Brazilska odbojkašica ima 24 godine. Igra na poziciji lebera za Osasko volejbol klub, a od starta karijere smatrana je za jednu od većih nada tamnošnje odbojke.

Ipak, svesna je da profesionalna karijere neće trajati dugo, pa je već počela da razmišlja o životu posle odbojke. Posvetila se društvenim mrežama, a samo na Instagramu ima više od 13 miliona pratilaca, dok joj je glavni izvor prihoda na Onlifensu, gde neretko objavljuje i sadržaj u kojem je potpuno gola.

- Generalno, moj tim me podržava, iako nisu svi moji prijatelji srećni zbog toga. Neki od njih su pokazali svoje pravo lice i sada barem znam ko mi je prijatelj. Neki igrači zavide mi na mnogo većoj zaradi. No, klub zna da ne radim ništa što bi negativno uticalo na imidž kluba – kazala je Kej Alveš.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike