Ivana, Jokić i Novak dobili mural u Čikagu! Simbol snage, izdržljivosti i uspeha! (VIDEO)

30.10.2023

10:44

0

Autor: A. S.

Gest koji sigurno znači našim sportistima

Ivana, Jokić i Novak dobili mural u Čikagu! Simbol snage, izdržljivosti i uspeha! (VIDEO)
Mural Ivane, Nikole i Novaka u Čikagu - Copyright printscreen/youtube/Rhapsody Videos

Srbija, iako mala zemlja sa malim brojem stanovnika, može se pohvaliti sa najboljim sportistima u mnogim kategorijama. Najpoznatiji su sigurno Novak Đoković i Nikola Jokić, dok je kod dama to Ivana Vuleta.

Malo ko se može pohvaliti većim brojem boljih takmičara, cela planeta zna o kome je reč i na svakom koraku svoju zemlju čine ponosnom i srećnom.

Tako su i zahvaljujući rezultatima koje postižu na sportskim borilištima, ali i ponašanjem pored terena, zaslužili da se njihovi likovi nađu na jednoj zgradi u Čikagu.

Tri svetska šampiona naslikana su na zgradi Beograd kafea u Čikagu, na Irving Park ulici. Mural predstavlja simbol snage uspeha i izdržljivosti, a odlučeno je da se nađe na zidu ovog kafića jer je to mesto gde se često okupljaju Srbi da bi pratili sportska dešavanja.

Ovim muralom želimo da im pošaljemo srdačan pozdrav iz Čikaga i da im pokažemo koliko smo ponosni na sve što su postigli, oni su simbol snage, izdržljivosti i uspeha i pre svega inspiracija za sve nas - rekla je Jelena, menadžer Beograd kafea.

Inače, pored troje sportista, tu se nalazi i mural sa likom Nikole Tesle, kao i oslikana azbuka i citat Mome Kapora u unutrašnjem delu restorna.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike