Srbija nije bila na OI 12 godina, Podraščanin jasan: Ulog je veliki, takva je i naša želja!

02.10.2023

14:52

0

Autor: G. F.

Odbojkaš spremni da daju sve od sebe kako bi izborili mesto za Pariz

Srbija nije bila na OI 12 godina, Podraščanin jasan: Ulog je veliki, takva je i naša želja!
Marko Podraščanin - Copyright 24sedam/Nenad Vujanović

Polovičan učinak nije nešto čemu su se nadali odbojkaši Srbije posle dva kola kvalifikacija za Olimpijske igre u Parizu.

Ali to je realnost i to se sada ne može ispraviti. Ono što može je da se do kraja odigra maksimalno i tako pronađe put do Pariza.

Naš najiskusniji reprezentativac, legenda ovog sporta, Marko Podraščanin pred duel 3. kola sa Egiptom (utorak, 06.00), a zatim i Finske najavljuje nove trijumfe.

- Očekuju nas izuzetno važni mečevi, očekujem dve pobede zato što smo došli ovde da izborimo direktan plasman na Olimpijske igre u Parizu - rekao je Marko i dodao:

- Veliki je ulog u pitanju. Olimpijske igre su svake četiri godine, a mi 12 godinama nismo bili na OI. Imamo veliku želju i motiv da izborimo plasman na Igre u Parizu. Želimo da sa što više pobeda i samopouzdanja uđemo u poslednja tri kola protiv izuzetno jakih protivnika.

Plasman na Olimpijske igre izboriće dve (od osam) najbolje plasirane selekcije. Trenutno vode SAD i Slovenija sa maksimalnim učinkom, a Srbija je na trećem mestu ispred Japana, Turske i Egipta, koji takođe imaju po pobedu i poraz. Finska i Tunis zasad nemaju nijedan trijumf.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike