Tijana nije imala popust za sestru Dajanu i selekciju BiH! Srpske odbojkašice prošle kao tajfun Arenom

19.08.2021

16:20 >> 18:09

0

Najbolje srpske odbojkašice savladale sa 3:0 u setovima selekciju BiH na otvaranju EP u Beogradu

Tijana nije imala popust za sestru Dajanu i selekciju BiH! Srpske odbojkašice prošle kao tajfun Arenom
Copyright Tijana Bošković/CEV Euro volley

Na otvaranju Evropskog prvenstva za odbojkašice u prvom meču reprezentacije Srbije u grupi A, savladana je ekipa BiH sa 3:0 u setovima (25:11, 25:18, 25:14 )

Bila je to očekivano lako izvojevana pobeda u Areni u duelu sa komšijskom selekcijom BiH, u kojoj nijednog trenutka nije došao u pitanje autoritet zvaničnih prvakinja Evrope.

Prvi set je prošao u znaku Tijane Bošković koja je svojim servisima pravila prvu značajnu razliku i već kod 15:7 stavila jasno do znanja rivalkama da neće biti popusta uprkos nastupu rođene sestre Dajane.

Srpske odbojkašice/CEV Euro Volley

Ništa drugačiji rasplet nije doneo ni drugi set. Ponovo su naše napravile veliku razliku od sredine seta, tako da su do kraja samo rutinski odrađivale posao.

U trećem setu naše devojke kao da su od starta dodale malo jači gas, pa je već od starta prednost došla na velikih 8:3, koja je samo rasla (14:6), da bi se na kraju završilo trijumfom – 25:14 za oko 70 minuta igre u Štark Areni.

Važno je napomenuti da je selektor Zoran Terzić svim devojkama ukazao šansu da igraju, a da se novim nastupom u reprezentaciju vratila Stefana Veljković-Lisinac.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike