Devojka sa krilima otkrila koji je njen najveći strah! Podelila emotivni snimak sa ćerkicom i poručila: Ne ograničavajte sebe! (VIDEO)

05.06.2023

21:01

0

Slikarka i šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, Dejana Bačko je postala majka devojčice po imenu Lara

Devojka sa krilima otkrila koji je njen najveći strah! Podelila emotivni snimak sa ćerkicom i poručila: Ne ograničavajte sebe! (VIDEO)
Dejana Bačko - Copyright Foto: Instagram/devojka_sa_krilima

Slikarka i šampionka u paratekvondou, koja se bavi i streličarstvom, Dejana Bačko je postala majka devojčice po imenu Lara početkom ove godine, tačnije u februaru.

Inače, Dejana je rođena bez gornjih ekstremiteta, ali njena svakodnevna borba pokazuje snagu ljudskog duha. Ona je sa brojnim pratiocima delila trenutke sa ćerkicom i kako se snalazi u njenoj nezi.

Ona na TikToku zajedno sa suprugom objavljuje snimke sa bebom, dnevne rutime pa i kako prevazilazi razne stvari koje su čak i ljudima sa ekstremitetima ponekad teške, ali ona dokazuje da strahovi mogu da se pobede i da neki nedostaci mogu da se nadomeste, što je ona i dokazala svojim lavljim srcem.

Ona je obajvila video na TikToku pod nazivom - Ovo je bio moj najveći strah. Ne ograničavajte sebe (This was my biggest fear at start. Do not limit yourself) koji je videlo preko 2.4 miliona ljudi.

 

 

Naime, ona na snimku pokazuje kako diže bebu iz kreveca i hrani je, iako nema ruke. 123 hiljade ljudi je lajkovalo video, a komentari dolaze sa raznih strana sveta i svi su pozitivni kao i ogromno divljene koje je Dejana je dobila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike