Srce da pukne od tuge! Turski odbojkaški par otišao zajedno u smrt!

07.02.2023

12:39

0

Autor: D. P.

Supružnici Čakir bili su vrhunski odbojkaši, Bedretin je još igrao, a Betul se letos oprostila od aktivnog igranja

Srce da pukne od tuge! Turski odbojkaški par otišao zajedno u smrt!
Copyright gazianteppusula.com

Bivša odbojkašica Betul Čoban Čakir i njen suprug, odbojkaš Bedretin Čakir, žrtve su katastrofalnog zemljotresa koji je u ponedeljak rano ujutru pogodio Tursku.

Tragični zemljotres nije birao svoje žrtve, ali već sada se može tvrditi da je najteže pogodio odbojkašku zajednicu u ovoj zemlji. Kako javljaju lokalni mediji, u gradu Hataju se pod ruševinama nalazi 14 odbojkašica i do sada nije objavljena nijedna informacija koja bi dala nadu u srećan kraj ove dramatične borbe sa vremenom i zidinama srušenih zgrada. 

- Naša bol je velika... Sa dubokom tugom smo saznali za odlazak Betul Čoban Čakir , koja je potekla iz našeg tima i godinama na najbolji način predstavljala naš klub, i njenog supruga Bedretina Čakira, takođe odbojkaša. Želimo milost Božiju našoj sportistkinji i njemom suprugu, neka raj bude vaše mesto - stoji u objavi kluba "MerinosVolleyball".

U ponedeljak uveče stigla je tragična vest iz Kahramanmarasa. U zemljotresu su, u gradiću 80 kilometara udaljenom Gacijantepa, poginuli supružnici Betul Čoban Čakir i Bedretin Čakir. Bedretin je donedavno nastupao za Gacijantep Merinos, klub koji igra u drugoj ligi, dok se njegova 27-godišnja supruga letos oprostila od aktivnog igranja.

Bedretin Čakir je imao 30 godina. Nedavno je nastupao u Kahramanmaras, a ranije je igrao za Halkbanku.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike