Partizan postavio kraljicu sportova na tron! Rekordan broj prijavljenih klubova za miting!

23.12.2022

21:06

0

Autor: 24sedam

Atletski klub Partizan ogranizuje šesti „Miting budućih šampiona“ u atletskoj dvorani na Banjci

Partizan postavio kraljicu sportova na tron! Rekordan broj prijavljenih klubova za miting!
Atletičari Partizana - Copyright Promo/AK Partizan

Atletski klub Partizan ogranizuje šesti „Miting budućih šampiona“ u atletskoj dvorani na Banjci, a rekordan broj prijavljenih takmičara iz zemlje i regiona potvrđuje nikad veću zainteresovanost.

Preko 80 klubova prijavilo je svoje učešće, što nijednom atletskom klubu u Srbiji nije pošlo za rukom u blizoj istoriji. Internacionali karakter stiče utisak da se održava prvenstvo Balkana.

Promo/AK Partizan
 

Kraljica sportova okupiće preko 1.400 atletičara svih uzrasnih kategorija. Proveru svoje forme oprobaće svi od mališana iz atletskih škola preko pionira i juniora do naših najelitnijih seniora.

Učešće na mitingu potvrdio je nacionali rekorder Bosne i Hercegodine u bacanju kugle, Mesud Pezer, koji u dvorani ima lični rekord vredan 21.15 metar. Reprezetativac Srbije na srednim prugama, Partizanovac Nikola Raičević, nastupiće u trci na 1.500 metara.

Promo/AK Partizan
 

Učesnica Evropskog olimpijskog festivala mladih, Mia Wild, prijavila je učešće na 60 metara za mlađe juniore sa fantastičnim rezulatom od 7.68, koji je istrčala u februaru ove godine.

Vatreni ljubitelji atletike sutra će imati jedinstvenu priliku da uzivaju u spektaklu koji će organizovati Atletski klub Partizan.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike