24SEDAM RUMA Podrška fudbalerima "Slovena" pred početak sezone

08.07.2022

17:45

0

Autor: 24sedam

GFK "Sloven" je bio prvak Sremske lige za sezonu 2021/2022. godine, a od ove godine se takmiči u višem rangu Vojvođanske lige Jug

24SEDAM RUMA Podrška fudbalerima "Slovena" pred početak sezone
Podrška fudbalerima pred početak sezone - Copyright Opština Ruma

Predsednica Opštine Ruma Aleksandra Ćirić posetila je sinoć, u društvu najblizih saradnika, GFK "Sloven" i poželela im mnogo uspeha u narednoj sezoni.

Ona je podsetila da je lokalna samouprava ponovo pomogla infrastrukturu gradskog stadiona izdvajajući sredstva za reflektore koji će osvetljavati pomoćne terene.

"Veoma sam srećna razvojem GFK “Sloven” i planovima za budućnost koje su mi predstavili. Svakog dana na Slovenu trenira preko dve stotine rumskih klinaca koji sanjaju da jednog dana zaigraju u najboljim ligama sveta. Naša opština nesebično će pomoći svaki sportski klub kako bi što više dečaka i devojčica vreme provodili na terenima i u sportskim salama", kazala je predsednica Ćirić.

Opština Ruma
 

GFK "Sloven" je bio prvak Sremske lige za sezonu 2021/2022. godine, a od ove godine se takmiči u višem rangu Vojvođanske lige Jug. Nadamo se da ćemo ih uskoro gledati u Super ligi Srbije!

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove Opštine Ruma koja je dodelila sredstva.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike