Događa se i najboljima: Brejdi zaboravio koji napad igra (video)

09.10.2020

06:27

0

Autor: D. B.

Neverovatna greška jednog od najboljij kvoterbekova u istoriji američkog fudbala

Događa se i najboljima: Brejdi zaboravio koji napad igra (video)
Copyright Tanjug/AP Photo/Nam Y. Huh

Čikago je na neverovatan način pobedio Tampa Bej u NFL ligi. Konačni rezultat bio je 20:19, iako je tim sa Floride vodio 13:0 tokom prvog poluvremena.

„Medvedi“ su stigli do treće pobede u sezoni u mečevima u kojima su gubili dvocifrenom razlikom, što je samo po sebi neverovatan uspeh, ali ono što se desilo tokom samog finiša sve čini još neverovatnijim.

Dan kada je svet dobio čoveka čija je trenutna zarada 503.000.000 dolara

Šestostruki Superbol šampion, čovek koji je pred početak ove sezone dres Nju Inglanda zamenio uniformom Tampe, živa legenda američkog fudbala, Tom Brejdi, zaboravio je tokom poslednjeg napada na koliko još akcija ima pravo!

Brejdi je imao šansu da povede svoj tim do pobede. Čikago je kasnim fild golom u četvrtfoj četvrtini došao do prednosti od 20:19. Ali, problem je nastao kada je jedan od najboljih, ako ne i najbolji kvoterbek u istoriji ove igre umislio da je krenuo u treću, a ne u četvrtu akciju tokom odlučujućeg napada. U odlučujućem momentu na utakmici Brejdi je imao nekompletan pas, a onda se okrenuo ka sudijama i signalizirao da ima pravo na još jedan pokušaj. Jednostavno, Brjedi se preračunao!

I pre tog momenta legendarni organizator igre je imao tešku noć. Od 41 pokušaja 25 pasova su mu bili uspešni, osvojio je 253 jardi i imao je jedan tačdaun. Odbrana Čikaga ga je konstantno pritiskala, a njegova ofanzivna linija nije uspevala da ga zaštiti.

Tampa sada ima skor 3-2, dok je Čikago na četiri pobede i jednom porazu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike