Pavlović na "Katalunji" kuje šampionske planove

09.10.2020

06:42

0

U subotu i nedelju našeg automobilistu očekuju novi izazovi

Pavlović na "Katalunji" kuje šampionske planove
Copyright MN Press

Srpski automobilista Miloš Pavlović i njegov kolega u automobilu „hurakan LP 620-2 ST evo“ Meksikanac Raul Guzman sa optimizmom išcekuju dve trke na poznatoj gran-pri stazi „Katalunja“, pošto je karavan “Lamborghini Super Trofeo” takmičenja stigao u Barselonu, na treću rundu u okviru šampionata Evrope.

Pavlović i njegov kolega praktično bi posle polovine ovogodišnje sezone uspeli da zadrže vođstvo u generalnom plasmanu i nastavili borbu za titulu sa najpovoljnije pozicije.

Tandem „Target rejsinga“ vodi u generalnom plasmanu sa po 49 bodova, ispred Dina Stounmena (Bonaldi) koji je sakupio 40.

-Pred nama su dve, bez sumnje, uzbudljive trke, zato što se očekuje promenljivo vreme u Barseloni tokom ovog trkačkog vikenda, uključujući i kišu. S obzirom na tu činjenicu, sve je neizvesno i nepredvidivo. Mi ćemo, naravno, kao i uvek dati sve od sebe. Došli smo kao prvi u Barselonu i imamo nameru da vođstvo zadržimo ili čak da ga uvećamo – rekao je Pavlović.

Prva od dve 50-minutne trke je na programu je u subotu, 10. oktobra, sa početkom od 14.45, dok je nedelju, 11. oktobra, u 10.50 sati zakazan je start druge trke.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike