Amerikanka, a u stvari i Meksikanka, Portorikanka, Filipinka, Irkinja i Afroamerikanka! Perl je "živa vatra" i udara kao grom (FOTO)

04.11.2022

14:29

0

Autor: 24sedam

Na Instagramu je prati 277 hiljada ljudi, a na Fejsbuku 398 hiljada

Amerikanka, a u stvari i Meksikanka, Portorikanka, Filipinka, Irkinja i Afroamerikanka! Perl je "živa vatra" i udara kao grom (FOTO)
Perl Gonzales - Copyright Printscreen/Instagram/pearlgonzalez

Perlmelija Mari Gonzales ili kraće Perl Gonzales je 36-godišnja Amerikanka, a u sebi ima meksičke, portorikanske, filipinske, irske i afroameričke krvi. Šta reći nego, kakva kombinacija "vatrenih" temperamenata, koji su uostalom i neophodni za MMA borbe.

Ova lepotica je rođena u Čikagu, a detinjstvo je provela u problemima. Roditelji su joj bili alkoholičari i narkomani, pa je posle razvoda dodeljena ocu. Kada se on izlečio, poveo ju je u školu boksa, kada je imala 11 godina.

Nekoliko godina kasnije počela je i da osvaja priznanja, pa je 2008. godine dobila "Zlatne rukavice" u amaterskoj konkurenciji.

Zatim je napravila pauzu, kako bi odgajala mlađu sestru, a u 21. godini, ponovo se vratila boksu. Prvu UFC borbu je imala 2017. godine, pa sada ima učinak deset pobeda i pet poraza. Ali njena UFC karijera nije trajala dugo. Okončana je posle samo dve borbe.

Iako ne zvuči baš ženstveno, oprobala se u borbama bez rukavica. Ali bez obzira na surovost sporta kojim se bavi, Perl se veoma često fotografiše u izazovnim pozama.

Zbog toga na Instagramu ima i skoro 280 hiljada pratilaca.

A na Fejsbuku je prati 398 hiljada korisnika.

Pogledajte više fotografija.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike