Naše carice jednoglasne: Ovo zlato posvećujemo narodu Srbije! (VIDEO)

16.10.2022

12:20

0

Naše devojke istakle da su još pod utiskom posle osvojenog zlata na Svetskom prvenstvu

Naše carice jednoglasne: Ovo zlato posvećujemo narodu Srbije! (VIDEO)
odbojkasice zlatnici foto gf (1) - Copyright 24sedam/Gojko Filipović

Zlatne srpske odbojkašice stigle su u Beograd i uputile su se ka hotelu M gde su se obratile naciji posle ogromnog uspeha.

Prvi se pojavio selektor Danijele Santareli, koji je rekao da će pričati na italijanskom, jer mu je mnogo lakše da emocije prenese na svom materenjem jezziku.

- Mislim da je ovo rezultat celokupnog tima, i napornog rada u prethodnih pet meseci. Kada sam dolazio na mesto selektora, verovao sam da možemo da odbranimo zlato i taj san se ostvario. 15. oktobar će mi uvek ostati u sećanju. Hteo bih prvo da se zahvalim devojkama, koje su nam omogućili da stignemo do ovog cilja, naravno i Savezu. Znamo da je nacija pomno pratila naše utakmice i ovaj trijumf posvećujemo narodu Srbije - kazao je Santareli.

MVP Svetskog prvenstva Tijana Bošković nije bila previše raspoložena za priču, napominjući da je još pod utiskom.

- Utisci se još nisu slegli, ali moram da istaknem da je čast i privilegija biti deo ovog tima. Najvažnije da smo verovale jedna u drugu, igrali smo timski tokom čitavog prvenstva. Hvala svima na podršci - poručila je Tijana Bošković.

Bojana Drča istakla je da im ovo zlato mnogo znači i da se nada da će ove devojke nastaviti u ovom ritmu.

- Mogu da kažem da se još nisu slegli utisci. Odbraniti svetsko zlato je ogroman uspeh. Verovale smo jedna u drugu, 12 utakmica, 12 pobeda. Svima želim da se zahvalim i verujem da ćemo nastaviti u ovom ritmu - istakla je Bojana Drča.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike