Najlepša novost od srpske odbojkaške legende: Sletele rode kod Milene!

14.09.2022

09:02

0

Autor: 24sedam

Prinova u domu Rašić-Panić

Najlepša novost od srpske odbojkaške legende: Sletele rode kod Milene!
milena - Copyright Instagram printscreen

Prelepa vest dolazi iz doma braćnog para Rašić-Panić!

Odbojkaška legenda Milena Rašić donela je na svet devojčicu! Porođaj je prošao bez problema tako da se mama i ćerka odlično osećaju. Bivši kapiten ženske odbojkaške reprezentacije i njen suprug, rukometaš Petar Panić još u martu su saopštili da očekuju devojčicu koja će se zvati Helena.

- Imali smo veliku sreću što sam ostala u drugom stanju i što ćemo već ove godine dobiti dete. Porodica se šali sa nama, traže da i njima isplaniramo živote jer je kod nas sve išlo po planu: veridba, venčanje, beba. Petar je bio na treningu kad sam saznala da sam u trudna, bila sam toliko uzbuđena i nestrpljiva da sam se tresla dok sam ga čekala. Imala sam utisak da nikad nije bio duže na treningu nego te večeri. Došla sam na ideju da u apoteci kupim cuclu i okačim je našem psu oko vrata, jer on kad ga vidi, skače i najsrećniji je na svetu - ispričala je pre par meseci Milena kako je suprugu rekla najlepšu vest o prinovi i kako je pala odluka da se ćerka zove Helena:

- Kad sam na Barnijevoj ogrlici video zakačenu cuclu, usledio je blagi šok, međutim, ubrzo sam krenuo da skačem od sreće po kući, zajedno sa psom kome ništa nije bilo jasno, ali me je u stopu pratio. Bilo je i suza radosnica. Čim smo saznali pol deteta, počeli smo da pričamo o imenima i dopala su nam se samo dva - Dunja i Helena. Pobedila je Helena zbog “Sparte”, filma koji obožavam, kao i svega drugog vezanog za Spartance.

Sportska redakcija čestita Milenu i Petru!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike