Samo je zlato bilo moguće! Ivanine prve reči sa evropskog trona! (VIDEO)

18.08.2022

21:33

0

Autor: G. F.

Srpska atletičarka poručuje da uživa u ostvarenju koje je čekala četiri godine

Samo je zlato bilo moguće! Ivanine prve reči sa evropskog trona! (VIDEO)
Picsart_22-08-18_22-39-23-922 - Copyright Srpski atletski savez

Nema u Evropi ravne Ivani Vuleti. Kome to nije bilo jasno do večeras, sada se uverio.

Već u prvom skoku Ivana je pokazala ko će na tron. Doletela je do 7.06 metara i sasvim priridono blistala od sreće dajuži izjavu nakon takmičenja:

 

 

- Mmmm, da. Ostala sam možda nedorečena, ali grde me kad nešto najavim pa onda nešto ne uradim. Kao mogu da skočim, a u stvari ne mogu. Ono po šta sam došla, to sam i ispunila. Ovo je stvarno nešto što sam čekala četiri godine. Znala sam da neće biti nimalo lako, s obzirom da u međuvremenu je Mihambo postala i svetska prvakinja i olimpijska pobednica. Od njene prve medalje, od 2016. u ASmstradmu mi smo tu. Mogu da kažem da sam stvarno uživala, atmosfera je bila fantastična, sve vreme sam gledala u publiku. Nisam mogla da se načudim i nagledam kako to izgleda. Pun stadion, toliko ljudi... Želela sam da to iskoristim. U Judžinu sam pokušala da sprovedem neki drugačiji pristup da dođem do medalje. Sada sam se vratila izvornoj sebi i načinu na koji ja pristupam takmičenju - gotovo u dahu je pričala Ivana, a onda objasnila i kako se osećala na zaletištu:

Od prvog do poslednjeg skoka, mislim da mi je ovo jedna od najjačih serija bez obzira što je bilo hladno. Stvarno sam uživala i nisam nimalo sumnjala. Znala sam da ću izazavati Malaiku prvi skokom i upravo sam to tražila. Želela sam da se približim svom ličnom rekordu, pa i po cenu da budem druga, ali znala sam da to nije opcija večeras! Mnogo sams rećna i ponosna i uživam. Hvala svima na podršci! Veliki pozdrav.

 

Ivana Vuleta je prvakinja Evrope u skoku udalj! Sasvim dovoljno za lepu i mirnu noć!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike