Moćne Srpkinje zgazile Ameriku i nemaju nameru da se zaustave! Mi smo u polufinalu, ovo nije kraj!

14.07.2022

15:11

0

Autor: 24sedam

Selektor naših odbojkašica sija od sreće nakon pobede nad olimpijskim šampionom u Ligi nacija

Moćne Srpkinje zgazile Ameriku i nemaju nameru da se zaustave! Mi smo u polufinalu, ovo nije kraj!
Odbojkašice Srbije - Copyright ossrb.org

Iako su, kada je postalo jasno da će u četvrtfinalu Lige nacija igrati sa Amerikankama, naše reprezentativke bile otpisane, pokazale su svim "nevernim Tomama" da i dalje igraju vrhunsku odbojku!

Srušen je olimpijski šampion sa 3:2 (29:27, 25:23, 20:25, 20:25, 15:13), što se zaista može svrstati u red malih sportskih senzacija posebno ako se zna da su od Amerikanki gubile u šest mečeva zaredom u poslednje četiri godine!

Dale su izabranice selektora Danijelea Santareli sve od sebe, stigle do izuzetno velike pobede, pa ne čudi što Italijan blista od zadovoljstva.

- Izuzetno velika pobeda, jako smo srećni jer nije bilo lako igrati protiv moćnog tima kakav je Amerika, sa tolikim brojem igračica. Verovao sam u moj tim od prvog dana. Uvek su izgledale dobro i u ovom meču su bile sigurne, nasmejane, znale su da mogu sa Amerikom. Počeli smo jako dobro, prva dva seta, onda se nešto promenilo... Ali ponavljam, bez obzira koliko poštujem Ameriku i trenera Kiraljija, mi smo u polufinalu - rekao je Santareli, pa poslao poruku narednim rivalima Srbije:

- Ovo nije kraj. Idemo dalje i mislim da možemo da igramo sa svima!

ossrb.org
 

A pred našim odbojkašicama je meč polufinala, koji je na programu u subotu. Rival Brazil garantuje još jedan kvalitetan meč, a iskusna Brankica Mihajlović poručuje:

- Publika je bila na našoj strani, nadam se da će tako biti i u subotu. Verujem u ovaj tim!

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike