Đerona skratio spisak i poručio: Bitno je da budemo zajedno, jedva čekam da radim sa igračima

24.12.2020

18:18 >> 18:32

0

Autor: N. St.

Selektor rukometne reprezentacije saopštio na koga računa

Đerona skratio spisak i poručio: Bitno je da budemo zajedno, jedva čekam da radim sa igračima
Copyright MN Press

Selektor seniorske muške rukometne reprezentacije Srbije Toni Đerona je skratio spisak. Odabrao je igrače na koje računa za mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo odnosno za mečeve sa Francuskom (5.1 u Zrenjaninu, pa 9.1 u Kreteju) i Grčkom (13.1 u Zrenjaninu).

„Orlovi“ će se okupiti 27. decembra u centru FSS u Staroj Pazovi.

Pročitajte još:

–  Čitav ovaj period redovno držimo sastanke stručnog štaba na kojima pratimo formu igrača i diskutujemo o njihovim kvalitetima. Situacija u kojoj živimo donela nam je ponovo izazove sa kojima moramo da se nosimo. Iz porodičnih razloga na ovom okupljanju bićemo bez Nemanje Zelenovića, braće Ilić i Marka Vujina. Imamo razumevanja za to. Iz tog razloga napravićemo širu grupu igrača, da imamo razne opcije, a i vidimo neke mlade igrače poput Dodića, Petrića, Popovića koji igra dobro u Čurgu. Ideja je da se kompletiramo posle Nove godine dolaskom igrača iz Vesprema (Cupara i Nenadić) koji će učestvovati na F4 Lige šampiona i izaberemo 18 igrača za utakmice sa Francuskom i Grčkom – kaže Đerona.

Trudi se da uskladi privatne i sportske obaveze.

– U dogovoru sa doktorom još uvek razmišljamo kako omogućiti igračima da vide svoje familije tokom praznika. Videćemo da li je to izvodljivo. Bitno je da budemo zajedno, ovo će biti naša prva akcija i verujte, jedva čekam da radim sa igračima na treningu. Duži vremenski period razgovaramo, gledamo video materijale, ali teren je nešto drugo. Nadam se da ćemo prvi trening imati 28. decembra – poručio je Đerona.

SPISAK:

Golmani: Todor Jandrić, Vladimir Cupara, Dejan Milosavljev, Milan Bomaštar

Leva krila: Mladen Šotić, Miloš Grozdanić

Desna krila: Bukašin Vorkapić, Bogdan Radivojević

Bekovi: Milan Vukovljak, Ilija Abutović, Stefan Dodić, Petar Đorđić, Lazar Kukić, Stefan Petrić, Aleksa Kolaković, Nemanja Obradović, Petar Nenadić, Milan Milić, Miloš Orbović, Jovica Nikolić

Pivoti: Mijailo Marsenić, Živan Pešić, Ivan Popović, Vuk Milenković

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike