Meč od milijardu dolara! Mejveder i Mekgregor u martu ulaze u ring!

01.07.2022

10:51

0

Autor: 24sedam

Veliki spektakl trebalo bi da bude održan u Saudijskoj Arabiji

Meč od milijardu dolara! Mejveder i Mekgregor u martu ulaze u ring!
5678 - Copyright printscreen/Instagram

Poslednji meč u profesionalnoj karijeri Flojd Mejveder je odradio pre pet godina. Pobedio je Konora Mekgrergora u Las Vegasu  tehničkim nokautom u 10. rundi i zaokružio skor na 50:0.

Obojica su zaradila stotine miliona dolara za ovaj meč, a sudeći prema najavama iz Amerike, spremni su da ponovo zarade.

Mejveder i Mekgregor trebalo bi da se sudare u martu naredne  godine u Saudijskoj Arabiji, a Flojd ima jasnu računicu. Rivalu je ponudio čistih 157,9 miliona dolara, bez obzira na to koliko novca meč bude doneo. Njemu ide ostatak.

A Mejveder računa da će zarada biti veća od milijardu dolara! To sve treba uzeti s rezervom jer su  ljubitelji boksa i posle prvog meča bili veoma razočarani, pa je pitanje hoće li se odlučiti da ponovo plate kako bi gledali meč dva vremešna borca.

 

 

Mejveder se na to ne obazire, svakodnevno trenira i kažu da radi  kao da ima 30 godina, te da je u odličnoj formi i da smatra da će sa Mekgregorom lako izaći na kraj i uzeti "laku lovu".

Konor se zasad nije javno oglašavao, ali se iz njemu bliskih krugova može čuti da je veoma zainteresovana za revanš Mejvederu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike