Zrači pozitivnošću u Puma mayze silueti iz kolekcije Crystal Galaxy

30.03.2022

06:00

0

Nova kolekcija Crystal Galaxy koja nam dolazi od brenda PUMA, pronalazi inspiraciju u svakodnevnom životu i prirodnim svojstvima kristala, da osnaži, inspiriše i izleči svet u kojem živimo.

Zrači pozitivnošću u Puma mayze silueti iz kolekcije Crystal Galaxy
puma - Copyright puma

Kolekcija Crystal Galaxy je namenjena ženama koje blistaju i zrače pozitivnošću. Kao deo Pumine platforme She Moves Us u kojoj se pojavljuju realne i osnažene žene, u kampanji za kolekciju Crystal Galaxy se pojavljuje olimpijska sprinterka Imani Lara Lansikot. Ova engleska sprinterka iz Velike Britanije, trenira rigorozno, dok ostaje posvećena i radosna, savršeno prenoseći poruku koja stoji iza kolekcije, kao i platforme She Moves Us.

Predstavljamo vam Crystal Galaxy Mayze siluetu, čiji dizajn je inspirisan moćnim dragim kamenom amazonitom. Patika ima detalje u boji i ukrase u obliku baš ovog dragog kamena, koji simbolizuje spokojstvo, blagostanje i dobru energiju. Birajte obuću koja odgovara energiji koju želite da unesete u svoj život.

Zablistajte sjajnije nego ikada u novim Puma Mayze Crystal Galaxy patikama koje su dostupne u N Selection prodavnicama širom Srbije, kao i online na www.nselection.rs

PUMA

PUMA je jedan od vodećih svetskih sportskih brendova koji se bavi dizajnom, razvojem, prodajom i reklamiranjem obuće, tekstila i aksesoara. Više od 70 godina, PUMA je ulagala u sport i kulturu, kreirajući proizvode za najbrže svetske sportiste. PUMA nudi proizvode za performans i životni stil inspirisan sportom u kategorijama kao što su fudbal, trčanje i trening, košarka, golf i moto sportovi. Sarađuje sa renomiranim dizajnerima i brendovima kako bi uneo sportske uticaje u uličnu kulturu i modu. PUMA grupacija poseduje brendove PUMA, Cobra Golf i stichd. Kompanija distribuira svoje proizvode u više od 120 zemalja, zapošljava više od 14.000 ljudi širom sveta sa centralom u Hercogenaurahu, u Nemačkoj. 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike