Najbolje što srpski boks nudi gledaćete na TV Arena sport! Potpisan ugovor o 10-godišnjoj saradnji (FOTO)

25.02.2022

12:16

0

Saradnju ozvaničili čelnici dve kuće, Borovčanin i Žugić

Najbolje što srpski boks nudi gledaćete na TV Arena sport! Potpisan ugovor o 10-godišnjoj saradnji (FOTO)
boks - Copyright TV Arena sport

Bokserski savez Srbije i medijska kuća Arena Channels Group potpisali su ugovor o saradnji, odnosno vlasništvu na prava na prenose Bokserske lige Srbije, Regionalne lige u boksu i svih turnira koje organizuje Bokserski savez Srbije.

Saradnju za narednih deset godina su ozvaničili generalni direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić i predsednik Bokserskog saveza Srbije, Nenad Borovčanin.

TV Arena sport
 

- Pre nešto više od tri godine smo prepoznali pre svega potrebe naših gledalaca. Nenad i ja smo tada dogovorili medijsku promociju boksa uz neverovatnu podršku predsednika Republike Aleksandra Vučića, Vlade Srbije, kao i ministarstva i lokalnih samouprava. Država je dala veliku podršku. Da toga nije bilo ne bismo danas sedeli ovde. Sve što je urađeno u proteklom periodu, u medijskom smislu dalo je rezultate. Popularnost boksa se vraća, ne samo u našu zemlju već i u celom regionu. Regionalna liga se pokazala kao pun pogodak.

Danas smo ovde da bismo saradnju produžili. Ovo je ozbiljan krovni sporazum između Arena Channels Group i Bokserskog saveza Srbije. Time će biti garantovana medijska promocija boksa u narednih deset godina. Hvala Nenadu na poverenju u našu medijsku kuću i svim ljudima iz sveta boksa. Napravili smo veliki posao - kazao je Žugić, a zatim je reč dobio Borovčanin.

TV Arena sport
 

- Kada se osvrnemo videli smo deo onog što je realizovano. Tu mislim na Arena grupui sve medije koji nas prate. Imali smo i institucionalnu podršku, od predsednika Vučića i Ministarstva omladine i sporta, kao i lokalnih samouprava. Imali smo podršku i brojnih kompanija i našeg generalnog sponzora Telekoma Srbije. Prešli smo nezamisliv put u proteklom periodu. Hvala svima što ste verovali u naš boks.

Nas očekuju velika takmičenja, a na primeru Svetskog prvenstva pokazano je kako treba da izgleda događaj svetskog formata. Imaćemo i turnir "Beogradski pobednik" koji će trajati od 29. marta do 2. aprila. Regionalna liga je izazvala veliku pažnju publike i omasovila boks. Ali i povezala ljude. To su vrednosti koji podižu boks u celoj bivšoj Jugoslavili. Današnji sport, pa i boks je nezamisliv bez televizijskog prenosa - zaključio je prvi čovek srpskog boksa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike