Vaterpolisti Novog Beograda jure trijumf u Breši: Agresivnost u odbrani može rešiti pobednika

21.02.2022

14:19

0

Utakmica se igra u sredu od 20.30

Vaterpolisti Novog Beograda jure trijumf u Breši: Agresivnost u odbrani može rešiti pobednika
20211228vmMandic2 - Copyright MN Press

Nakon kratke pauze, nastavlja se takmičenje vaterpolista u Ligi šampiona, a ekipa Novog Beograda će u desetom kolu grupe A igrati protiv Breše.

Na današnjoj konferenciji, trener vaterpolista Novog Beograda, Dejan Jovović je istakao da je predstojeća utakmica protiv Breše izuzetno važna i istakao da je cilj njegove ekipe pobeda u tom meču Lige šampiona.

- Izuzetno bitna utakmica za dalji razvoj situacije u našoj grupi. Naš cilj je pobeda u Breši - rekao je Jovović, prenosi klub.

Breša je lider na tabeli sa 23 boda, dok je Novi Beograd na drugom mestu sa šest bodova manje.

- Jako je važno da kompletna ekipa spozna koliko smo vredni i da budemo svesni da smo najkvalitetniji tim u Ligi šampiona. U timu imamo vrhunske igrače koji i te kako znaju da igraju vaterpolo i želja nam je da od ove utakmice sa Brešom pobeđujemo sve ekipe do kraja sezone i tako dokažemo da smo najbolji - dodao je trener ekipe i dodao da put Italije kreće najjači sastav.

- Imamo manjih zdravstvenih problema, u pitanju su sitnije povrede koje su nastale u prethodnom periodu, ali ekipa će biti kompletna - rekao je Jovović.

I kapiten Novog Beograda Dušan Mandić je naveo da njegova ekipa ide na pobedu.

- Ekipa Breše je možda pokazala i najviše u dosadašnjem delu Lige šampiona, apsolutno su zasluženo lideri na tabeli. Ali, uopšte se nećemo ustručavati da ih napadnemo - rekao je Mandić, pa se osvrnuo na prvu utakmicu ova dva tima koja je okončana nerešenim rezultatom 11:11:

- Mislim da su se provukli u toj prvoj utakmici na našem bazenu, izjednačili su u poslednjim sekundama. Sigurni smo u sebe i učinićemo sve da zabeležimo trijumf.

Levoruki šuter je naveo da je potrebno da njegova ekipa bude koncentrisana u odbrani i da pokuša da svede utakmicu na manji broj golova.

- U dosadašnjem toku sezone mi smo igrali veoma efikasno, postizali smo veliki broj golova, ali smo isto tako znali da dosta golova i primimo. Ukoliko budemo u odbrani dovoljno agresivni mislim da imamo velike šanse da iz ovog duela izadjemo kao pobednici - zaključio je Mandić.

Utakmica se igra u sredu od 20.30.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike