Trofej "Vins Lombardi" ostao u Los Anđelesu! Remsi su najbolji NFL tim!

14.02.2022

06:08

0

Autor: 24sedam

Ekipa Los Anđeles Remsa pobedom 23:20 protiv Sinsinatija došla do drugog Superboula

Trofej "Vins Lombardi" ostao u Los Anđelesu! Remsi su najbolji NFL tim!
superboul7 - Copyright Tanjug/AP

Amerika gotovo da nije disala tri sata dok se u predgrađu Los Anđelesa u Inglvudu, na stadionu "Sofi" vodila bitka dva tima za trofej Superboula.

Najveći sportski događaj godine u SAD doneo je ono što je armija navijača očekivala - bespoštednu borbu, uzbuđenje i na kraju dramatičnu završnicu u u kojoj je je ekipa Los Anđeles Remsa bila za nijasnu srećnija i spretnija od Sinsinati Bengalsa - 23:20.

Domaći tim je mnogo bolje otvorio meč, pošto je Odel Bekam konačno otvorio odbranu Bengalsa "tačdaunom" u 9. minutu.

 

 

Sve do završnice poluvremena defanziva je vodila glavnu reč u nastupu obe ekipe, jedino što se protivniku dozvoljavalo bili su "fild golovi", šutevi iz daljine, da bi Ivan Mekfirson pronašao pravu konekciju sa svojim kvotebekom i prvim tačdaunom doneo 13:10 pred odlučujuće dve četvrtine. 

 

 

 

Ostvareni tačdaun dao je krila Bengalsima, pa je tako u 31. minutu kvoterbek Barou pasom od 75 jardi pronašao svog hvatača Higinsa za totalni preokret na meču 13:16.

Ipak, gostima se nije dalo... Posle tri poena Mata Gejsa došao je i poslednji minutu kojem je Kuper Kap novim tačdaunom otvorio vrata drugom preokretu 23:20 i konačnoj pobedi Remsa.

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike