Uspela šok terapija u Novom Beogradu! Srpski drim tim osvojio Kragujevac!

05.02.2022

19:46

0

Autor: 24sedam

Vaterpolo derbi opravdao sva očekivanja

Uspela šok terapija u Novom Beogradu! Srpski drim tim osvojio Kragujevac!
20211228vmMandic3 - Copyright MN Press

Vaterpolisti Novog Beograda savladali su Radnički u Kragujevcu 12:10 (4:2, 3:3, 2:3, 3:2) u derbi meču trećeg kola druge faze Superlige Srbije. Novobeograđani su upisali i 12. uzastopni trijumf u domaćem šampionatu, jedina su ekipa sa maksimalnim učinkom i tako su se učvrstili na vrhu tabele.

Promena trenera u taboru Novog Beograda očigledno je dala željeni rezultat, a Dejan Jovović ostvario je i četvrtu pobedu od dolaska na mesto šefa stručbog štaba.

Fantastičan meč viđen je u Kragujevcu, a ovaj duel u poptunosti je opravdao epitet derbija. Novobeograđani su se bolje snašli na startu i u drugoj četvrtini stekli su osetniju prednost (6:3). Ipak, Radnički se nije predavao. U nekoliko navrata uspevao je da dođe do izjednačenja, ali nije bio u stanju da napravi potpun preokret. 

Pitanje pobednika rešeno je u poslednja tri minuta kada su odlučujuće golove za Novi Beograd postigli Draško Gogov i Duško Pijetlović. Zanimljivo je da je ovo bio već peti međusobni duel ove dve ekipe u četiri različita takmičenja ove sezone i treći trijumf Novog Beograda.

Najefikasniji u pobedničkom taboru bili su Nikola Jakšić sa četiri i Dušan Mandić sa tri gola, dok se kod Kragujevčana istakao Aleksa Ukropina sa tri pogotka.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike