Novi Beograd spreman za vaterpolo spektakl u Kragujevcu: Očekujemo vrhunsku predstavu

03.02.2022

16:19

0

Autor: 24sedam

Trener Dejan Jovović i prvotimac Viktor Rašović očekuju i fizički i taktički težak duel

Novi Beograd spreman za vaterpolo spektakl u Kragujevcu: Očekujemo vrhunsku predstavu
Nikola Jakšić - Copyright MN Press

Vaterpolisti Novog Beograda gostuju ekipi kragujevačkog Radničkog u trećem kolu drugog dela Superlige Srbije. Utakmica je zakazana za subotu, (5. februar) od 19 sati.  Trener ekipe Dejan Jovović i prvotimac Viktor Rašović očekuju i fizički i taktički težak duel.

Takođe, trener Novobeograđana Dejan Jovović je pred teško gostovanje najavio pravi vaterpolo spektakl.

- Prvi put igramo u Kragujevcu u ovoj sezoni, sa željom da prekinemo niz Kragujevčana od dve uzastopne pobede i da u tim međusobnim susretima ta prevaga bude na našoj strani. Spremni smo za utakmicu i imamo veliku želju da se nadigravamo. Očekujem vrhunsku predstavu, jer će kragujevačka publika imati priliku da vidi sve ove naše reprezentativce iz oba kluba u pravom izdanju - rekao je Dejan Jovović i nastavio o tome koliko veliki izazov u bazenu njegovom timu predstoji na meču protiv Radničkog:

- Očekujem veliku brobu dve vrhunske ekipe u svakom smislu. Radnički je poznat po svojoj agresivnosti, do sada je lomio protivnike baš zahvaljujući tome. U našim analizama utakmice smo prepoznali detalje koji su potrebni da se isprave, kako bismo mogli sa njima da se nadmećemo na istom nivou. Ono što krasi obe ekipe je veliki broj odličnih, vrhunskih igrača, reprezentativaca, tako da stvarno treba očekivati vrhunsku vaterpolo predstavu.

Prvotimac Novobeograđana Viktor Rašović rekao je da se dva rivala veoma dobro poznaju.

- Od početka sezone smo se nekoliko puta sastajali. Između nas i njih nema nikakvih tajni, sve se manje-više već zna. Kao i do sada, očekujem jedan jak duel od početka do kraja - istakao je Rašović.

Utakmica između Radničkog i Novog Beograda na programu je u subotu od 19 časova.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike