Sin Tajgera Vudsa u centru pažnje: Kladionice već nude kvote na Čarlijev uspeh (Video)

26.12.2020

20:56 >> 21:02

0

Jedan slučaj se već pokazao kao uspešan ranije...

Sin Tajgera Vudsa u centru pažnje: Kladionice već nude kvote na Čarlijev uspeh (Video)
Copyright Tanjug/AP Photo/Phelan M. Ebenhack

Bilo da pratite golf ili ne, mala je verovatnoća da niste čuli za Tajgera Vudsa. Jednog od najboljih sportista na svetu.

Njegovi rezultati sve govore, a nedavno je u centar pažnje dospeo i njegov sin Čarli (11). Njih dvojica su učestvovali na jednom PGA turniru u Orlandu i o njima se dosta pričalo, mnogo više o nasledniku.

Pročitajte još:

Njegovi udarci, ponašanje, stav, sve podseća na Tajgera, tačnije, jasno je da ga sin kopira. A, može li da bude uspešan kao tata? To je pitanje na koje odgovora nema još uvek. Tačnije, još uvek se ni ne zna da li će Čarli uopšte da se bavi golfom.

Dok se čeka ta odluka pojedine kladionice su odlučile da ponude i kvote na mladog Čarlija. Tako jedna onlajn kladionica („sportsbettingdime“) nudi već mogućnost da stavite novac na to da će mlađi Vuds do svoje 25. godine osvojiti neku od titula iz „mejdžor“ kategorije.

Kvota je 825 što znači da biste na jedan uložen evro mogli da dobijete 825. Nije poznato da li već postoje uplate, mada je to vrlo verovatno.

Inače, ovo nije prvi put da se nudi slična mogućnost. Kada je Rori Mekelroj imao 15 godina njegov otac Geri i nekoliko prijatelja su uložili 400 funti da će Rori do 25. godine osvojiti Otvoreno prvenstvo Engleske (Brittish open). Kvota je bila 500. A, kada je Roriju to pošlo za rukom 2014. godine uspeli su da podignu novac (200.000 funti) i naplate to što su verovali u njega.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike