Novak direktno odgovorio Rodiku: Hvala na komplimentu, ali ne uzimam ničiju dušu, samo noge!

07.09.2021

06:27 >> 06:34

0

Đoković reagovao na izjavu čuvenog Amerikanca

Novak direktno odgovorio Rodiku: Hvala na komplimentu, ali ne uzimam ničiju dušu, samo noge!
Copyright Tanjug/ AP Photo/John Minchillo)

Kao što smo očekivali, kao što su svi očekivali, Novak Đoković igraće u četrtfinalu US Opena.

Duel osmine finala sa domaćim teniserom Džensonom Bruksbijem doneo je tek trunku neizvesnosti, pošto je momak iz SAD osvojio prvi set, ali to je bilo sve što je mogao da uradi.

Novak je čekao svoju priliku, strpljivo igrao poene protiv odličnog maldog tenisera, i kao što smo već navikli, i kao što to rade najbolji na svetu – dočekao. Prelomio je Bruksbija kako igrom, tako i pogledima koji “seku kosti”.

– Želeo sam da oseti moje prisustvo na terenu, naravno. Želeo sam da energija pređe na moju stranu, jer je bio bolji igrač seti i po. Imao je momentum, držao me je na petama. To je bila tačka kad sam rekao, u redu imam ga – rekao je Novak, pa otkrio šta se dešavalo tokom pozdrava nakon meča:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

– Ja sam govorio, on nije rekao ništa. Nisam to pogrešno shvatio, izgubio je i bio je preplavljen iskustvom. iskreno sam osećao to što sam podelio s njim na mreži. Impresionirao me na terenu. Spomenuo sam i to kako se borio. Pred njim je sjajna budućnost.

Novak je za kraj obraćanja sa terena odgovorio i na objavu legendarnog Endija Rodika, koji je gledajući meč konstatovao damladog Bruksbija čeka pakao i da će “Novak tom detetu napraviti najbolnije iskustvo koje je ikad imao”, te da “Đoković može sve da izdrži i da rivalima prvo oduzme noge, potom i dušu”.

pročitajte još:

– Hvala Endi, shvatam kao kompliment samo prvi deo. Ne uzimam ničiju dušu, smatram da svako ima svoju dušu, svi smo mi predivne duše, ja cenim i poštujem svakog. Ali noge ću da vam uzmem, to je sigurno – poručio je najbolji teniser sveta.

Novak Đoković će u narednoj rundi takmičenja na Otvorenom prvenstvu Amerike igrati sa Mateom Beretinijem, odličnim italijanskim teniserom, s kojim je igrao i ono fenomenalno finale Vimbldona.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike