Nova zvezda italijanskog fudbala Emanuel Vinjato: Dobio zlata vredan savet od Srbina

05.05.2021

15:37

0

Vezni igrač Bolonje poslušao svog trenera u meču protiv Fjorentine

Nova zvezda italijanskog fudbala Emanuel Vinjato: Dobio zlata vredan savet od Srbina
Copyright Profimedia

Siniša Mihajlović se posle promocije Donarume u Milanu pozicionirao u italijanskom fudbalu kao trener koji prepoznaje talentovane igrače i pruža im priliku da se pokažu bez obzira na godine i to ko im je konkurent za mesto u timu.

Sledeća zvezda koja bi mogla da zasija na na tom nebu je igrač sredine terena Emanuel Vinjato. Dosad je priliku dobijao na parče, ali je protiv Fjorentine pokazao da zaslužuje i više, jer je sa tri asistencije prema strelcu het-trika Palasiju bio najzaslužniji za osvojeni bod. Vinjato je danas otkrio kakve je savete dobio od srpskog trenera:

Tanjug/Michele Nucci/ LaPresse via AP

Mihajlović mi je rekao da kad imam loptu igram kao Brazilac, a kad sam bez nje da budem Italijan. I pokušavam da se pridržavam toga – rekao je Vinjato.

Mladi as (21) koji je prošlog leta stigao iz Kjeva kaže da mu je Mihajlović mnogo pomogao da prevaziđe krizu koju je imao protiv “ljubičastih”.

Pročitajte još

– Mučio sam se u početku. Tad mi je rekao da se opustim, zaigram slobodno “jedan na jedan”, da pokažem ideju. Nikad nas nije držao da bismo glumili igrače, već nas tera da igramo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike