Nikola šokirao Amerikance: "Na Ol staru reprezentujem Srbiju, Sombor i porodicu, ali potpisujem da ga ne igram"

30.01.2021

07:21 >> 07:26

0

Autor: D. B.

Novinari iz SAD se čude stavu centra Denvera

Nikola šokirao Amerikance: "Na Ol staru reprezentujem Srbiju, Sombor i porodicu, ali potpisujem da ga ne igram"
Copyright Tanjug/AP Photo/Eric Gay

Ako postoji neko za koga ne bi smelo da bude dileme da li će biti izabran za meč svih zvezda NBA lige – onda je to Nikola Jokić.

Sezona 2020/2021 je za momka iz Sombor kao iz bajke, iako bi učinak Denvera mogao da bude i nešto bolji. Ali, na pitanje jednog od novinara tokom onlajn konferencije za medije da li bi više voleo da igra na Ol star meču ili da odmara, Nikola je dao za mnoge čudan odgovor.

Igrao sam na Ol star meču prethodne dve godine. U dobroj sam formi, ali odmor… Potpisao bih to. Sjajno je biti deo Ol stara. Velika čast. Na tom meču reprezentuješ ne samo sebe, već i klub, sve ljude u klubu, kod mene i Srbiju, Sombor i moju porodicu…

Poraz od San Antonija prilično je razočarao Jokića. Svestan je da je promašio, posebno tokom prvog poluvremena šuteve koje obično pogađa.

Promašio sam mnogo trojki. A bili su to dobri šutevi za koje znam da mogu da ih pogodim. Nisam previše razmišljao, nisam bio opterećen, ali promašivao sam. Na poluvremenu sam samo razmišljao da moram da ih pogodim – objasnio je Jokić koji je postigao 12 od 35 poena u prve dve četvrtine.

Pročitajte još

Denver je utakmicom protiv San Antonija zaokružio seriju mečeva na gostujućim terenima.

Utisci su mi odlični. Bilo je nekoliko teških mečeva. Ako treba da izvučem jednu dobru stvar sa ovog “roud tripa” onda je to nam je odbrana bila dobra, a jedna loša je da je potrebno da budemo još koncentrisaniji. Ne smemo lako da gubimo lopte. Eto San Antonio je to znao da iskoristi. Izgubimo loptu, a oni nas kazne lakim polaganjima – objasnio je Jokić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike