Neverovatna brojka: Veliki uspeh za jedan od najpoznatijih serijala svih vremena

21.04.2021

19:28

0

Autor: Adam Štulić

Call of Duty: Warzone skupio preko 100 miliona različitih igrača

Neverovatna brojka: Veliki uspeh za jedan od najpoznatijih serijala svih vremena
Copyright Profimedia

Samo par dana nakon što je Apex Legends dostigao 100 miliona igrača, isti uspeh je dostigao još jedan Battle Royale naslov, Call of Duty: Warzone!

Call of Duty je jedan od najpoznatijih serijala svih vremena, koji je 10. marta 2020. godine predstavio Call of Duty: Warzone, njihov prvi Battle Royale naslov. Za samo nešto više od godinu dana su uspeli da sakupe preko 100 miliona različitih igrača, što je stvarno neverovatna brojka i samo još jedan veliki uspeh za ovu igru, piše portal “rur.rs”.

Iako se do sada Activision nije puno oglašavao o broju igrača, znamo da su u oktobru 2020. godine dostigli do 80 miliona igrača. Igra se konstantno nalazi u samom vrhu Twitcha po gledanosti, a u poslednjih 30 dana se nalazi na 5. mestu po popularnosti. Iako Call of Duty igre dobijamo gotovo svake godine, Activision je napravio pun pogodak izbacivanjem svoje Battle Royale verzije i sigurno će godinama unapred ostati jedna od najpopularnijih igara na svetu.

Ova vest dolazi samo dan pre nego što izlazi Operation: Rapid Sunder, naredni veliki in-game događaj, što samo može da pripomogne dolasku novih igrača.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: rur.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike