Neka tako bude i na Igrama u Tokiju: Bošković fenomenalna, Srbija opet bolja od Italije

08.07.2021

20:14 >> 05:59

0

Za petak zakazana nova test utakmica

Neka tako bude i na Igrama u Tokiju: Bošković fenomenalna, Srbija opet bolja od Italije
Copyright Tijana Bošković, MN Press

Odbojkaška reprezentacija Srbije ponovo je pobedila Italiju u prijateljskoj utakmici. Pre dva dana igralo se u Ubu, a večeras u Beogradu, u dvorani “Voždovac” na Banjici.

Meč je trajao 118 minuta, a rezultat je bio 3:2 (19:25, 30:28, 17:25, 29:27, 15:9). Prisustvo publike nije bilo dozvoljeno, ali je na sajtu Odbojkaškog saveza Srbije objavljeno da je putem zvaničnog kanala meč gledalo više od 40.000 ljubitelja odbojke.

Ubedljivo najefikasnija u našem timu je bila Tijana Bošković sa 32 poena. Milena Rašić i Brankica Mihajlović su upisale po devet. U protivničkom timu istakla se Paola Egonu sa 36 poena.

Zoran Terzić i Davide Macanti, treneri Srbije i Italije su i u drugom prijateljskom meču ukazali poverenje gotovo svim igračicama i isprobali različite postave i taktičke varijante. Novi duel planira je za petak, na istom mestu.

Naše odbojkašice će učestvovati na turniru Olimpijskih igara, od 25. jula do 8. avgusta u Arijake areni u Tokiju. Seniorke Srbije igraće u A grupi sa Dominikanskom Republikom, Japanom, Kenijom, Brazilom i Korejom, a u B grupi će igrati Italija, Kina, SAD, Rusija, Argentina i Turska.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike