Ne pamti se ovako loš Nole: "Srećni gubitnik" počistio Srbina (video)

30.10.2020

18:40 >> 20:34

0

Autor: Milan Nastić

Đoković izgubio od Sonega sa 2:0

Ne pamti se ovako loš Nole: "Srećni gubitnik" počistio Srbina (video)
Copyright Profimedia.rs

I ovo je moralo da se dogodi. Nole je prvi put u karijeri izgubio od “srćenog gubitnika” i to u četvrtfinalu turnira u Beču. Njega je slobodno se može reći počistio Italijan Lorenco Sonega sa 2:0 (6:2, 6:1).

Najbolji pokazatelj katastrofalne igre su osvojena samo tri gema za ceo meč, što dovoljno govori našta je ličila igra najboljeg igrača današnjice.

Ne pamti se kada je Novak Đoković odigrao ovako loš meč, nego što je bio slučaj večeras. Nema dileme da su svi iznenađeni izdanjem Noleta, koji definitivno nije ličio na sebe, odnosno igrač koji je dominira tenisom prethodnih deset godina.

On je ovakve duele ranije godina rešavao bez većih problema, samo je bilo pitanje koliko će protivniku dati gemova, ali ovo protiv Italijana, sigurno je sve iznenadilo.

 

Posao za Novaka Đokovića (ni)je olakšan. U zavisnosti od toga na koji način se gledaju rezultati u večernjem terminu na turniru u Beču.

Svi se pitaju šta je bilo večeras sa srpskim tensierom, totalno je izgledao nezaintersovano na meču, kao da mu se nije igralo. Koji su razlozi, to verovatno zna samo prvi reket sveta.

Od početka meča nije bio prisutan na duelu, a najbolji pokazatelj je da je Sonega, već na stratu poveo sa 3:0 i tu prednost održavao do kraja prvog seta, koji je Italijnu pripao 6:2.

U drugom slična situacija, Sonega odmah pravi brejk, Novak je nešto pokušavao da se vrati, ali defintivno ovo je jedan od najlošijih mečeva srpskog tenisera poslednjih godina. Koliko je bio loš pokazuje i da je napravio 25 neiznuđenih grešaka, što se ne pamti kada je u pitanju meč na dva seta.

Inače, ovo je najveći uspeh Italijana u karijeri, do sada mu je bila pobeda nad Rusom Karenom Hačanovim.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike