Natho: Nije ovo vreme za fudbal

13.02.2021

10:02

0

Autor: D. B.

Vezista Partizana otvoreno o povredi, teškom terenu i ambicijama

Natho: Nije ovo vreme za fudbal
Copyright MN Press

Partizan je protiv Novog Pazara nastavio niz pobeda u Superligi pod komandom Aleksandra Stanojevića. U meču 21. kola na kraju je bilo 4:1, posle poluvremena koje je ponovo moglo da zabrine mnoge (0:0).

Još jednom, u listu strelaca se upisao Birbas Natho, što mu je šesti gol u sezoni 2020-2021 u Superligi. Izraelac je bio precizan izvođač jedanaesterca u 61. minutu igre.

Mislim da je veoma važno za nas da smo i ovu utakmicu pobedili i pokazali koliko smo bolji na samom početku ove polusezone, jer nije lako nastaviti niz koji smo započeli – počeo je priču Natho.

Vezista ne krije da ga je pobeda protiv Novog Pazara jako obradovala i to iz nekoliko razloga.

Teren je bio izuzetno težak za igru, tvrd, a uz to je bilo toliko hladno da nije uopšte bilo dobro vreme za fudbal. Ali naučili smo kako se pobeđuje i kada su ovakvi dani i zato sam izuzetno srećan zbog toga.

Ali, ima i onoga što mu se ne dopada

– Naravno, nismo srećni što smo primili gol na kraju, ali bolje kada je 4:1, nego kada je 0:0.

Natho je zadovoljan što se vraća u pun trenažni proces.

Pročitajte još

– Pre pauze imao sam malih problema sa nogom. Bilo mi je teško u nekoliko utakmica i nisam igrao kao kao što želim. Znam koliko je za naš tim važan ovoj period i šta bi značilo da sada napravim pauzu.
U Turskoj smo radili baš dobro i video sam da mogu da se vratim u punu formu. Mnogo sam bolje, noga mi je “svežija”. Mislim da kompletan tim uključujući i mene izgleda veoma dobro i nadam se da ćemo nastaviti tako – tvrdi iskusni fudbaler Partizana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike