Napoli očekivano prejak za Fjorentinu, VAR poništio gol Dušana Vlahovića

16.05.2021

12:56

0

Nova tehnologioja utvrdila i prekršaj Milenkovića posle kojeg je pokazano na belu tačku za goste

Napoli očekivano prejak za Fjorentinu, VAR poništio gol Dušana Vlahovića
Copyright Tanjug/Marco Bucco/LaPresse via AP)

Fudbaleri Napolija zabeležili su važnu pobedu nad Fjorentinom u Firenci rezultatom 2:0, pa su tako zadržali nadu da bi pobedom u poslednjem kolu nad Veronom mogli da dođu do jedne pozicije koja bi ih odvela u Ligu šampiona naredne sezone. To, međutim, nikako neće biti lako, jer ne zavise isključivo od svog učinka. Ispred njih su Milan i Juventus sa dva boda više, a “rosoneri” imaju večeras i duel protiv Kaljarija na San Siru.

Tanjug/Marco Bucco/LaPresse via AP)

Napolitanci su do bodova došli zahvaljujući penalu u 56. minutu. U kaznenom prostoru su pre centaršuta ušli u duel oko pozicije naš Milenković i Albanac Rahmani, a kamere VAR su uhvatile momenat kada je Srbin povlačio za dres rivala, pa je pokazano na belu tačku. Posle gola Insinjea sve je išlo mnogo lakše, a i Manolas je učinio sve sa svoje strane da Vlahović bude što manje opasan po gol Mereta. Konačnih 0:2 postavio je Venuti autogolom u 67. minutu.

Printscreen

Pročitajte još

Ispostavilo se na kraju da je mladi Srbin najbliži golu bio u 16. minutu kada je pogodio mrežu, ali je iz VAR sobe stiglo upozorenje da se nalazio u nedozvoljenoj poziciji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike