Miha opleo po vlasniku Bolonje: Čovek nije bio u klubu 14 meseci

17.04.2021

13:49

0

Autor: Milan Nastić

Srpski stručnjak ne zna svoj status za naredni period

Miha opleo po vlasniku Bolonje: Čovek nije bio u klubu 14 meseci
Copyright Profimedia.rs

Trener Bolonje Siniša Mihajlović poznat je kao čovek koji kaže sve što misli, ne razmišljajući o posledicama svojih reči.

Tako je bilo i na poslednjoj konferenciji pred meč sa Specijom gde je kritkovao predsednika Bolonje Đuzepe Saputa, kanadskog milijaredera, inače vlasnika i MLS kluba iz Montrela, da se u klubu nije pojavio čak 14 meseci.

Novinare je zanimalo kakav je status srpskog stručnjaka u Bolonji, i da li želi da vodi ekipu sa Reneto del Ara i u narednom periodu.

– Kako da razgovaramo na tu temu, kad ga nema u klubu 14 meseci. O tome možemo kad se bude pojavio. Za mene je žalsono da prvog čoveka kluba ne vidiš toliki period, da ga ne zanima šta se dešava. Ipak, nadam se da ima dobar razlog za to. Nadam se skorašnjem sastanku sa njim. Barem se nadam -kazao je Mihajlović.

Pročitajte još

Italijanske medije je zanimalo budućnost Siniše Mihajlović u klubu.

– Ne razmišljam toliko daleko. Moja budućnost je sutrašanje utakmica sa Specijom i da iz nje izađemo kao pobednici. Igramo dobro, ali ne pobeđujemo. To se najbolje moglo videti u utakmici sa Romom, gde smo stvorili toliko šansi, a nismo postigli pogodak. Sutra će me zanimati samo pobeda, baš me briga kako ćemo igrati. Važna si tri boda – zaključio je srpski trener.

Bolonja je 11. na tabeli Serije A sa 34 boda, dva manje od Sampdorije, i dva vezana poraza u poslednja dva kola, od favorizovanih Rome i Intera (oba 0:1).

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike