Menja sredinu: Srbina žele italijanski velikani

23.10.2020

19:01 >> 19:06

0

Autor: Milan Nastić

Defanzivac Napolija nezadovoljan statusom u klubu

Menja sredinu: Srbina žele italijanski velikani
Copyright MN Press

Defanzivac Napolija Nikola Maksimović sve je bližu odlasku iz kluba. Za reprezentativca Srbije veliko intersovanje pokazali su gradski rivali Inter i Milan, koji po svaku cenu žele da angažuju stamenog odbrabenog igrača kojem ističe ugovor sledeće godine.

Maksimović je nezadovoljan i koji status ima u Napoliju, prema pisanju italijanskih medija, Srbin nije u najboljim odnosima sa trenerom Đenarom Gatuzom zbog čega već na zimu želi da napusti klub iz Kampanje.

Zbog toga se očekuje dolazak njegovog menadžera Fali Ramadanija u Napoli kako bi razgovarao sa čelnicima kluba oko njegovog statusa. Ramadanijev dolazak se očekuje krajem oktobra, ili početkom novembra.

Ako se bude pitao predsednik Napolija Aurelio De Laurentis od istorijskog meča koji bi mogao da odevede “orlove” na prvo EP u poslednjih 20 godina neće biti ništa.

Za sada veće intersovanje za srpskog reprezentativca pokazao je Inter, koji želi da pojača zadnju liniju, a prvi pik im je Maksimović.

Navodno za usluge defanzivca pored ova Intera i Milana pokazali su još Valensija i Marsej.

Inače, ova situacija nikako ne ide u prilog Napoliju, jer ako se ne dogovore sa Maksimovićem, on bi mogao već na zimu da ode kao slobodan igrač, a to znači da ekipa sa juga Italije neće zaraditi na njemu ništa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike