Majstorija Srbina razljutila šampiona: Inter je s Koreom ubo džek pot (VIDEO)

27.08.2021

20:49 >> 21:32

0

Autor: Adam Štulić

Ivan Ilić doneo Veroni vođstvo, neroazuri slavili posle preokreta

Majstorija Srbina razljutila šampiona: Inter je s Koreom ubo džek pot (VIDEO)
Copyright Ivan Ilić postiže gol protiv Intera foto: Tanjug/Paola Garbuio/LaPresse via AP

Ako se po jutru dan poznaje, neće Inter previše žaliti za Romelom Lukakuom. Vratio se snažni Belgijanac nedavno u Čelsi, na prvi pogled ostavio krater u špicu italijanskog šampiona, koji je sa Hoakinom Koreom, izgleda, ubo džek pot!

Novajlija iz Lacija je na svom debiju u dresu „neroazura“ doneo milanskom velikanu pobedu na gostovanju u Veroni, na otvaranju 2. kola Serije A – 3:1.

Pored meč vinera Koree, duel na „Bentegodiju“ obeležio je i mladi Srbin Ivan Ilić. Dete Crvene zvezde, kojeg je Verona pre desetak dana otkupila od Mančester sitija za 7.5 miliona evra, postigao je vodeći gol za domaćina na maestralan način, kaznivši grešku u dodavanju Handanovića u maniru neuporedivo iskusnijih napadača.

Ipak, momenat iz 15. minuta kao da je u nastavku razljutio favorizovanog rivala, koji je do izjednačenja stigao na samom otvaranju drugog poluvremena preko Lautara Martineza (47’).

Simone Inzagi je potez utakmice napravio u 74. minutu. Strelca izjednačujućeg gola zamenio je Hoakin Korea, koji je golovima u 83. i četvrtom minutu nadoknade vremena zadržao Interu maksimalan učinak posle dva uvodna kola nove sezone Serije A.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike