Lučićeva kratka poruka posle Zvezde

07.11.2020

06:21 >> 00:09

0

Autor: Adam Štulić

Bajernov junak nije bio previše raspoložen za priču

Lučićeva kratka poruka posle Zvezde
Copyright MN Press

Košarkaši Bajerna vratili su se na pobednički evroligaški kolosek, a jedan od najzaslužnijih za to bio je srpski reprezentativac Vladimir Lučić. Nemački tim je u sedmom kolu elitnog takmičenja savladao Crvenu zvezdu (74:59), ali je do trijufma stigao mnogo teže nego što to konačan rezultat pokazuje.

Tražio se nekadašnji kapiten Partizana tokom cele utakmice s beogradskim timom. Izabranici Saše Obradovića dobro su ga zatvorili i sve do poslednjih 90 sekundi utakmice Lučić je postigao samo šest poena (sve iz slobodnih bacanja), da bi onda trojkom, na plus šest, “gurnuo” Bavarce u pravcu trijumfa, koji je overio još jednim pogođenim šutem van linije 6.75, uz poslednji zvuk sirene na meču.

Obradović: Nismo bili pametni – ponovo

– Bio je ovo duel timova koji igraju sjajne odbrane. Zvezda gradi svoju igru na defanzivi. Utakmica nije bila preveše lepa, ali važno je što smo se vratili posle poraza u Madridu – rekao je posle duela Vladimir Lučić.

Njegov saigrač Vejd Boldvin, koji je sa 15 poena (koliko je postigao i Vajler Beb) bio najefikasniji igrač u pobedničkom timu, bio je znatno raspoloženiji za komentar utakmice.

Trinkijeri: Verujem da večeras ima puno srećnih ljudi

– Velika pobeda. Posle poraza od Reala, bilo nam je pod moranjem da dođemo do pobede, pogotovo jer smo igrali na domaćem terenu. Zvezda je veoma, veoma težak rival i srećni smo što smo utakmicu završili dobrim skokom, kao i time što smo u odlučujućim momentima pronalazili otvorene momke, koji su pogađali presudne šuteve. Asistencije i skok su bili ključ, to nas je poguralo do cilja – kazao je Boldvin.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike