Lester napisao otkaz Lampardu

19.01.2021

22:43 >> 22:45

0

Autor: Adam Štulić

Čelsi sve dalje od mesta koje sledeće sezone vodi u Ligu šampiona

Lester napisao otkaz Lampardu
Copyright Tanjug/Michael Regan/Pool via AP

Čelsi je sve dalje od mesta koje sledeće sezone vodi u Ligu šampiona, dok je Frenk Lampard sve bliži izlaznim vratima “Samford bridža”.

“Plavci” su u odloženom meču 18. kola Premijer lige poraženi na gostovanju od Lestera (2:0), koji je ovim trijumfom, barem na kratko, zaseo na čelo Premijer lige.

“Lisice” su u sjajnoj seriji mečeva bez poraza u Premijer ligi. Pobeda protiv Čelsija bila im je četvrta, iz šest uzastopnih utakmica koje su završavali s ovojenim bodovima.

Pročitajte još

Izabranici Brendana Rodžersa su ceo posao protiv londonskog kluba rešili u prvom poluvremenu, kada su golovima Endidija (6. minut) i Medisona (41. minut) stigli do nedostižne prednosti.

U drugom meču odigranom u utorak Vest Hem je na svom terenu bio bolji od Vest Broma (2:1), u kojem je srpski defanzivac Branislav Ivanović ponovo ceo meč presedeo na klupi.

“čekićari” su poveli golom Bouvena u prvom minutu nadoknade vremena u prvom poluvremenu, gosti su izjednačili preko Pereire u 51. minutu, da bi tri boda londonskom timu u 66. minutu doneo Antonio.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike