Olimpijakos ima plan za Zvezdu

09.12.2020

18:07 >> 18:15

0

Autor: N. St.

Barcokas i Mekisik pričali o meču u Beogradu

Olimpijakos ima plan za Zvezdu
Copyright MN Press

Pravo iz Barselone u Beograd. Odmah posle pobede protiv Katalonaca su se košarkaši Olimpijakosa uputili u srpsku prestonicu na meč sa Crvenom zvezdom (četvrtak 19.00).

Trener gostiju Jorgos Barcokas je u najavi pričao o obe utakmice, nedavno završenoj i onoj koja čeka njegov tim.

– U ovom trenutku meč sa Barselonom deluje tako daleko. Takva je realnost Evrolige trenutno. Morate što pre da se okrenete narednim obavezama i spremate za ono što sledi. Kasno smo stigli u Beograd i danas smo imali priliku da se odmorimo malo i odradimo pripremu za meč. Zvezda je imala više vremena da se spremi, nisu imali dupli program, ali to nije nikakav izgovor. Moramo da budemo spremni za utakmicu koja zahteva veliku potrošnju. Znamo da moramo da damo maksimum ako želimo pobedu – rekao je Barcokas.

Pročitajte još: Zvezda bez Hola i sa tri poraza zaredom dočekuje ekipu iz Pireja

Na pitanje šta bi mogao da bude ključ kaže:

– Poznajem trenera Sašu Obradovića dosta dugo i znam za šta je sposoban. Odlično priprema svoje ekipe i tokom celog meča vodi praktično svaku akciju sa klupe. Zvezda je tim koji je postigao veliki broj poena, igraju dosta “pik en rol”. Nisu ekipa koja ima mnogo dodavanja, nemaju veliki broj asistencija, ali su dosta precizni. Imaju igrače koji su odlični na lopti i koji daju dosta poena sa poludistance. TO znači da ćemo morati da igramo veoma dobro u odbrani, posebno na lopti i da svi to radimo zajedno, timski – poručio je Barcokas.

Košarkaš tima iz Pireja Šakil Mekisik je pričao o crveno-belima.

– Nismo imali mnogo vremena ni da proslavimo pobedu protiv Barselone. Brzo smo bili u avionu na putu za Beograd. Da bismo ostvarili još jedan trijumf moramo da budemo pametni, da slušamo instrukcije trenera, igramo dobru odbranu i da verujemo jedni drugima. Uveren sam da ćemo uspeti da pobedimo ako uspemo da zaustavimo ili da barem usporimo Zvezdinu bekovsku liniju – zaključio je Mekisik.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike