Jokić raspoložen za šalu: Preskočili su me za MVP nagradu, a zbog mene smo pobedili

08.03.2021

09:58 >> 10:07

0

Autor: M. R.

Srpski košarkaš o okršaju najvećih zvezda

Jokić raspoložen za šalu: Preskočili su me za MVP nagradu, a zbog mene smo pobedili
Copyright Promo/ Printscreen/ NBA All-Star 2021 postgame interview: Nikola Jokić

Na Ol-star meču najvećih zvezda NBA lige Nikola Jokić nije imao brojke nalik onim koje se pojavljuju u njegovoj statistici tokom tekuće sezone, ali to nije bilo ni toliko bitno. Centar Nagetsa je uživao, njegov tim je pobedio (170:150) i nije bilo razloga da skida širok osmeh sa lica. MVP nagrada otišla je u ruke Janisa Adetokumba, koji je zajedno sa Jokićem igrao za ekipu Lebrona Džejmsa. Grk je preuzeo trofej, a onda ga na terenu dao Jokiću.

Pročitajte još

– Preskočili su me drugu godinu za redom. Ne znam šta se dešava. Pobedili smo zbog mene – našalio se Jokić posle okršaja na račun MVP priznanja.

Pričao je i o saigraču koji je bio najzapaženiji na utakmici u Čikagu.

– Postoji neka evropska konekcija između nas. Zabavljali smo se, uživao sam tokom svakog momenta. Janis je iz Grčke, znam ga. Malo smo razgovarali… Bilo je zanimljivo igrati sa tim momcima.

Jokić uživa u igri kad god je na terenu, da li igrao u dresu Denvera ili u nekoj drugoj opremi. Tako je bilo i ovog puta…

– Super je bilo. Zezam se na terenu. Imali smo dobru ekipu, bilo je zanimljvo i na klupi i u svlačionici. Falili su navijači. Potpuno je drugačija atmosfera kada je 20 ili 25 hiljada ljudi tu. Totalno je onda drugačiji osećaj. Bilo je super sa ovim momcima, ali kada bismo igrali češće razmazili bismo se… Bilo bi nam previše lako – zaključio je Nikola Jokić.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike