Budućnost ima recept za Zvezdu: Moramo da zaustavimo Lojda i Voldena

20.03.2021

16:08 >> 16:03

0

Autor: N. St.

Podgoričani veruju u dobar rezultat

Budućnost ima recept za Zvezdu: Moramo da zaustavimo Lojda i Voldena
Copyright MN Press

Regionalni derbi će dati odgovor na pitanje ko će sa prvog mesta dočekati plej-of u ABA ligi. U Podgorici Budućnost dočekuje Crvenu zvezdu (nedelja 20h, Arena sport).

Strateg domaćeg tima Dejan Milojević veruje u svoje izabranike.

– Znamo ko je i šta je Crvena zvezda. Očekuje nas serija teških utakmica. Međutim, idemo korak po korak i razmišljamo samo o narednom protivniku. Zvezda ima svoje dobre strane – imamo ih i mi. Pokušaćemo naše dobre strane da dovedemo do izražaja, a da Zvezdu sprečimo da pokaže kvalitet, koji je neosporan – poručio je Milojević.

Košarkaš Podgoričana Amadeo Dela Vale je izdvojio najveće pretnje crveno-belih.

– Sledi nam bitna utakmica, ne samo kada je reč o plej-ofu, već i zbog toga što imamo šansu da savladamo Zvezdu drugi put ove sezone. Imamo velika očekivanja. Igramo protiv kvalitetnog protivnika koji, kao i mi, ima niz pobeda u ABA ligi. Očekujemo da će biti agresivni, posebno u odbrani i to moramo da sprečimo. Imaju dobre igrače poput Lojda i Voldena koji su jaki u defanzivi i koji u ofanzivi pokazuju sav svoj talenat. Moramo da ih zaustavimo. Neće biti lako bez publike, ali ništa ne možemo da promenimo. Znamo da će nas bodriti iz svojih domova – rekao je Dela Vale.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike