Bjelica ide iz Sakramenta, poznata nova NBA destinacija

12.02.2021

18:21 >> 18:26

0

Autor: N. St.

Posle tri godine će izgleda doći do saradnje

Bjelica ide iz Sakramenta, poznata nova NBA destinacija
Copyright Profimedia

Nemanja Bjelica i Filadelfija – klapa dva. Kako stvari trenutno stoje samo je pitanje dana kada će srpski košarkaš napustiti redove Sakramenta. Već duže vreme ne dobija minutažu u redovima Kingsa i čeka se momenat za odlazak u novi klub.

Prema informacijama portala “Atletik” to će biti ekipa Siksersa.

– Nemanja je van rotacije Luka Voltona još od 9. januara i na izlaznim vratima je. Siksersi su već neko vreme dovođeni u vezu sa Badijem Hildom, ali su u isto vreme među timovima koji su pokazali interesovanje za Bjelicu koji ima prosek šuta za tri od 39 odsto u dosadašnjih šest sezona – piše Sem Amik.

Da stvari budu još zanimljivije, Srbin je trebalo da postane deo Siksersa pre tri godine. Tada je došlo do verbalnog dogovora i čekalo se samo da stavi paraf na jednogodišnji ugovor. Međutim, Nemanja se tada predomislio, odlučio je da se vrati u Evropu. Onda je još jednom promenio mišljenje, stigla je dobra ponuda Sakramenta pa je prelomio da ostane u NBA ligi i da postane deo “kraljeva”. Možda sada iz drugog pokušaja dođe do saradnje sa trenutno prvoplasiranom ekipom na Istoku (18-8) koju predvodi Dok Rivers.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike