Čega se trener Uniksa pribojava pred gostovanje Partizanu

16.11.2020

19:28 >> 19:40

0

Autor: Milan Nastić

Crno-beli sutra dočekuju ekipu iz Rusije

Čega se trener Uniksa pribojava pred gostovanje Partizanu
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana vraćaju se na Evroscenu. Crno-beli dočekuju sutra (20.30) Uniks u osmom kolu Evrokupa, sa ciljem da im se osvete za poraz u prvom delu takmičenja u Rusiji.

Razlika od tog duela, je i taj što na klupi Partizana došlo do promene i umesto Vlade Šćepanovića, tim je preuzeo Sašo Filipovski.

Trener gostujuće ekipe Dimitris Prifitis poziva na oprez i ističe da je veoma teško igrati protiv Partizana, pogotovo što je kod njih na klupi došlo do promene.

– Uvek je teško igrati protiv Partizana, nezgodan protivnik. Mojim igračima sam rekao da nas neočekuje lak meč. Promenili su trenera, što kod igrača uvek bude dodatni motiv. Sada su više posvećeni i fokusirani da dođu do pobede. Poslednji rezultati pokazuju da je promena na njih uticala pozitivno – poručio je Priftis.

Partizan se sprema za paklenih sedam dana i gleda u povređene igrače

On je istakao da ključ pobede leži da se zaustave najbolji igrači Partizana.

– Moramo neutralizovati njihove najbolje igrače. Da im ne dozvolimo da postižu lake poene, jer ako uđu u takav ritam, teško neko može da ih pobedi. Mislim da meč može da odluči poeni sa distance, koji su veoma važni – kazao je trener Uniksa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike