Prvi "balon" završen: Zlatibor je položio ispit

19.11.2020

18:20

0

Autor: M. R.

Sportski direktor ABA lige Milija Vojinović sumirao utiske posle četiri kola

Prvi "balon" završen: Zlatibor je položio ispit
Copyright MN PRESS

Prvi turnir ABA 2 lige koji se igrao u “balonu” na Zlatiboru je završen u sredu. Četiri kola su okončana, naredna četiri će biti odigrana u sledećem “mehuru”, a onda u poslednjem pet. Sportski direktor ABA lige Milija Vojinović je pohvalio organizatora prvog turnira.

Ova četiri kola su odigrana u uslovima koji su bili na veoma visokom nivou, pa se Zlatibor preporučio da možda bude domaćin još jednog turnira ili utakmica razigravanja u daljem toku ABA 2 lige – istakao je Vojinović. – Svi utvrđeni protokoli su ispunjeni, pa je dat pravi primer kako se takmičenja mogu uspešno održati u vreme globalne pandemije. U svet je poslata pozitivna slika Zlatibora i ABA lige, jer nije bilo lako ovo organizovati u teškim okolnostima.

Pročitajte još: Polovičan učinak Srba na startu prvog “balona” ABA 2 lige

Direkotor Turističko-rekreativnog kompleksa na Zlatiboru Nikola Novaković je rekao da je zajedno sa saradnicima ponosan što su položili ovaj test.

– Definitivno se pokazalo da je “balon” pravo rešenje za ABA 2 ligu. Mi se nadamo da ćemo sve ove timove ponovo videti na Zlatiboru u martu naredne godine – zaključio je Novaković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike